Jotta jokainen askel liikuttaisi enemmän

Vaistoan takana on kokenut suomalainen ammattilaistiimi, jonka ansiosta jo yli 100 000 suomalaista saa nauttia paljasjalkakenkien eduista. Tuomme paljasjalkakengät jokaisen jalkoihin tyylillä ja tunteella, jotta luonnollisempi ja liikkuvampi elämä olisi uusi normi.

Vaistoa syntyi taistelusta passiivisuutta vastaan

Vaistoan takana ovat ne tuhannet asiakkaamme, jotka rakastuivat paljasjalkakenkiin ja niiden antamaan hyvänolontunteeseen. Monet ovat kertoneet meille, ettei vaihda enää perinteisiin kenkiin. Ja se kertoo meille jotakin se.

Asiakkaidemme kokemusten inspiroimana kehitimme Vaistoan, jotta kenenkään ei tarvitse enää kärsiä haitallisten kenkien takia.

Paljasjalkakenkämme on luotu lisäämään liikettä koko keholle, ja lääke siihen on minimalistisuus. Kehon on saatava liikkua, kuten luonto on sen tarkoittanut. Haluamme inspiroida ihmisiä liikuttamaan itseään luonnollisesti ja poikkeamaan passiivisuutta lisäävältä polulta.

Nousemme kapinaan kurjistavia kenkiä ja passivoivaa elämäntapaa vastaan. Mielestämme ne eivät enää kuulu nykypäivään.

Vaistoa kyseenalaistaa kenkämuodin

Tavoitteenamme on luoda paljasjalkakengistä uusi normi. Haluamme että ihmiset ymmärtävät, että kengän mallilla on väliä. Teemme töitä, että ihmisillä on edes yksi oikeasti helppo tapa lisätä liikettä keholle ja parantaa omaa terveyttään.

Mallistomme sopii kaikenkokoisille ja -muotoisille jaloille, koska paljasjalkakengät kuuluvat kaikille. Vaistoat ovat riemuhuuto liikkuvalle elämälle – oli se sitten arkea, juhlaa, seikkailua tai suossa rämpimistä.

Liity Vaistoajiin, niin olemme horjumatta tukenasi matkallasi kohti parempaa terveyttä.

Vaistoa on ylpeästi vesilahtelainen

Vaistoa on suomalainen paljasjalkakenkämerkki, jonka takana on vesilahtelainen Kipu Solutions Oy ja sen lähes 20 kokenutta ammattilaista ympäri Suomen. Yrityksen toinen verkkokauppa Kipukauppa.com on edistänyt suomalaisten hyvinvointia ja muutosta parempaan jo vuosien ajan.

 • Monialainen tiimi asiantuntijoita

  Vaistolla on töissä hyvinvoinnin asiantuntijoita, fysioterapeutteja ja muita ammattilaisia, jotka suhtautuvat intohimoisesti kenkiin hyvänolon mahdollistajina.

Luotettava valinta

Tuotteemme suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Kiinassa tarkoin valituissa ja auditoiduissa tehtaissa. Varmistamme aina tuotteidemme laadun ja toimivuuden. Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman pitkäikäisiä parempien askelien tuotteita.

 • Valitse sopiva koko ohjeiden mukaan

  Paljasjalkakenkien koon valitseminen on tehty helpoksi yksinkertaisilla ohjeillamme, jotka löytyvät tuotesivuilta. Huomioi, että paljasjalkakengät voivat alkuun tuntua isoilta leveän varvastilan vuoksi, mutta se on normaalia.

 • Ihastu Vaistoa-mallistoon

  Tutustu paljasjalkakenkiimme, valitse suosikkisi ja vaistoa muutos joka askeleella.

  Tutustu